ABRONCS STOP BT

GUMISZERVÍZ ISASZEG !

BEJELENTKEZÉS

30-621-1195

NYITVATARTÁS :

H - P : 08 - 18

KLÍMA TISZTÍTÁSA

Előzze meg a klíma okozta fertőzéseket!

A nem kellően karbantartott autóklíma valódi veszélyforrás, ami a nyári fertőzési tünetek 80–90%-át okozza.

NÉGY AZ EGYBEN KEZELÉS ÓZONNAL 

  

Az ózonos kezelés nem csak egy egyszerű klímatisztító eljárás, amely során a klíma radiátorát vegyszerrel fertőtlenítjük, hanem egyszerre több problémára is megoldást nyújt!

A jármű klímarendszerének megbontása nélkül ózongáz segítségével semlegesítjük a jármű teljes klíma- és szellőztető rendszerében megtapadt vírusokat, baktériumokat, valamint a radiátorokon kialakult esetleges penész és gombatelepeket is.

Az ózongáz nem csak a vírusokkal és baktériumokkal lép kölcsönhatásba, hanem minden egyéb, akár kellemetlen szagot okozó részecskékkel is, amelyek a padlón, ülésekben, üléskárpitban szaporodhatnak fel az idők során.

A járműben élő nem kívánatos utasok, bogarak, pókok és egyéb élősködők sem menekülhetnek az ózongáz elől.

 

Pollenek 
Legionella baktérium 
Bacilusok, baktériumok  A KLÍMATISZTÍTÁS LEGEGYSZERŰBB MÓDJA

 

Az ózonos kezelés alkalmazásakor ózongázt juttatunk be a kezelni kívánt területre, amely egyenletesen eloszlik és bejut a legkisebb résekbe és felületekre is. Éppen ezért nincs szükség a jármű klímarendszerének a szétszerelésére, a burkolatok eltávolítására.

A kezeléshez semmiféle vegyszert vagy adalékanyagot nem használunk fel, csupán az ózon molekula természetes oxidációs hatását vesszük igénybe, így a kezelés után nem marad vissza semmiféle káros vegyszer, csupán friss, esőillatú levegő.

Az egész kezelési folyamat nem tart tovább, mint 40-60 perc, amely tartalmazza az előkészületeket, a kezelést és a szellőztetést is.

 

 


 MIÉRT AZ ÓZON?

 

Mit kell tudni az ózonról?

Az ózon gáz (O3) három oxigén atomot tartalmaz, míg az általunk belélegzett levegő kettőt. Amikor a rendkívül reaktív ózon molekulák baktériumokkal, vírusokkal és egyéb szagokat okozó részecskékkel érintkeznek bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék teljesen elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné (O2) alakul át. Tehát a kezelés után nem marad más, mint friss levegő.

 

Káros lehet az élőlényekre az ózon?

Az ózon nagy mennyiségű, hosszútávú belégzése káros lehet, ezért a kezelés alatt nem tartózkodhat senki a kezelt területen és javasolt a növényeket is eltávolítani. Azonban éppen az erős oxidáló képessége miatt az ózon igen rövid életű. Mivel az ózon molekulák a levegőben mindig találnak maguknak megkötni való port, szennyeződést, így körülbelül 30 perc elteltével nagy részük visszaalakul oxigénné. Ezért a kezelés utáni 20 perccel már biztonságosan elfoglalhatjuk a kezelt területet


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/egyuttvo/abroncsstop.hu/wp-includes/functions.php on line 5275